Nytt liv

Nytt jobb, nytt liv.
Jag börjar anpassa mig till mitt nya jobb, lite svårt med kassan med reklamtioner, inköp av djur, rabattgrejs och allt som ska fixas med kassan. men allt som krävs är lite vana och så... Men det ska nog ordna sig, right? Jobbar 12-20.15 imorrn, lära mig stängning! Blir lite konditionsträning i morgon bitti också. HATAR att mitt gym är i stan, när mitt gymkort går ut ska jag nog köpa ett nytt, närmar. Men allt kommer bli bättre när ord. butikschef e tillbaka och man vet sitt schema så man kan planera in träning. Nu blir allt hifs som dafs.
Men allt är inte träning, utan balansen.

Bejb sitter i soffan och ser på 2½ men.

Hatar när vi hela tiden bråkar om ingenting. Jag försöker verkligen älsk... Hoppas min kärlek är stark nog för oss.
Jag kämpar på mot mina skit tankar och skit ångest.
Och idag bevisade jag nog allt att jag inte får ångestattack, skakningar o svettningar för jag inte går en jätte lång prommis.. *stolt*

Life is all about finding a sense of relief. Och sen kommer allt helt enkelt naturligt.
D säger:"äntligen kan du se vad livet handlar om. Livet erbjuder mer än vara skinny, utan att må bra och dela framtiden med dig"

True as told and it aint over util thye fat lady sings!
Im gonna find my peace. Lugnet från själen, och inte från kroppen. Annars kommer jag bli tjock, och därmed allting falla... Falla som ett dominospel... inifrån och ut.
dödandes som en lite växt.

Jag behöver inte bli räddad. Och jag behöver varken skämmas eller stoltsera med min fd anorexia. Jag är inte sjuk längre och jag VÄGRAR se mig som  ett patetiskt offer som behöver bli omhållen för att jag inte fick min extra promenad eller att något blev avbrutet!

Jag kommer hata mitt liv och bli en bitter gammal kärring som kommer hata livet för jag missade allt... Life is all about living it, inte begränsa det.

Lördag

Tränade idag armar med D. Han fick följa med gratis minsann. Och 40 min cardio.
Rätt najs.

Trött nu. Efter maggrejsen...isha..inge kul det va. en helt natt på toa..blää

Dag 6

Snart en vecka och jag kämpar på. Har väl haft mina fallbacks, men allt blir bättre.
Har fixat schemat nu för kost och träning. Vad tycks?

Kost schema



Frukost:

1 dl fiberberik havregrynsgröt med 1 dl lättmjölk, osockrat äppelmos och solroskärnor

1-2 fiberplus macka med skinka, ost och paprika o gurka

1 apelsin


Frukt


Lunch:

½ dl bulgur

120 gram protein

200 gram grönsaker


Frukt


Middag:

120 gram protein

200 gram grönsaker

Ev. Frukt vid hunger


Frukt och ev. macka.

Alt. 2 dl yoghurt och 1 dl allbran plus flingor

Smoothie


Träning

3 hårda konditionspass

3 styrketräningspass

Promenader


Styrka:

15 min rask gång

Styrka

30 min nedvarv


Cardio:

Individuellt. Försöka satsa på HIIT 15 min.

Cardio i helst runt 60-90 min.                                          


En gång i veckan får man unna sig lite gott, men bara om man har tränat hård styrka samma dag eller cardio

 
Kan även byta ut frukt mot smoothie
**

Idag mår jag smått illa, huvudvärk. Ska ta en långpromenad sen med mig själv...så kanske jag mår bättre. Måste ändå till mammas jobb o lämna hennes frukt, haha.. Jag fick iaf i mig en bra frukost, så jag inte svimmar på huvudet. Däremot, har jag upptäckt, att apelsiner är färskräckligt äckliga om de inte ligger i kylen, och ledsen är jag; missar danspasset imorgon för jobbet. Lite synd, men man kan inte få allt här i livet.

Btw, hatar att det inte finns ngt gym här i närheten.. Palla åka en halvtimme liksom!! Jävla F&S. Tur för dem att deras gym i fridhemsplan är så sjukt bra.  Snacka om att de har missat oss i förorten.
Jag har ialla fall skrivit til dem och klagat!Jag har insett att jag spenderar 1040 timmar/år att åka till mitt gym. Värdefulla 1000 timmar som jag vill spendera kanske med något annat.

Hoppas det kommer gym härute, nu när mitt nya jobb finns här (hata metro jobbet:P).
**
Dricker nu min blåbär, hallon och banan smoothie minsann:) rätt gott. faktiskt.
Var ute o promenerade själv. helt slut i kroppen igen.

Okej, here's the thing

Nya jobbet ringde, börjar redan jobba på fredag. kvart över 9 till tre:) Och sen kommer ju tjejerna över ju minsann. så på fredag blir det en vilodag från gymmet o träna på lördag med älsk.

Tränade idag med. Ben och cardio. Imorgon blir det armar och cardio igen. Käkade precis en god lunch, tonfisk o champinoner och riskakor.+frukt. Mumsfilibaba.
Har slutat med godiset helt o äter mycket nyttigt istället.
Klarar mig utan godis, men inte utan god mat, muhahaa*ehh, why the evil luagh*

update on the evening
**
17:31 - Kom precis hem från älsk. Sorgligt, miss you already min lilla knullibal:) hahahahahahaha!
Snart blir det lax o avokado i magen för nu mumsas det på äpple.  Hungern är mkt bättre idag=energi. Tror det är för jag är hemma, hungern försvinner och äter typ aldrig något här. antingen äter jag skit mkt för jag är nere här, eller som nuförtiden; ingenting härhemma. Så jävla deppigt.
Hatar mamma. verkligen. finns ingenting jag tycker om med henne. Känslokall, arg, sur subba som förtjänar att hamna på en öde ö med en massa vildsvin. eller något. typ.

By the way. alldeles för lite promenixar i mitt träningsschema, vardagsmotionen. Nu får det blir prommisar på kvällen med=)

Dag 4

Idag var det dags för ett tufft benpass på gymmet. Använde killer maskinen som uppvärmning i 20 min, tuffa ben och nedvarning i 20 min på rullbandet i uppförsbacke.
Men ska vara helt fucking honest här. Kunde inte få i mig någon middag dock. Försökte trycka i mig tonfisken och grönsakerna, men mådde bara illa:S Jag som ALLTID är hungrig efter träning... huva huva!
Käkar nog mer ikväll om/när hungern är tillbaka:)

Lite frukt o macka perhaps...

Hade en underbar natt med pälsk. lite tjaffs, men nu är det back to normal o älsk; älskar diiig! Tack för att du förstår träningen och att du ibland, förlåt, hamnar lite avsides. Men du är inte viktigare än träningen, men mitt mående är viktigtast både för mig själv och för oss.

Dag 3

Vägde mig igår i göm. Jag vägde väl typ mindre än vad jag trodde. Jag är nöjd om jag väger runt 55, 56-59,60. Med muskler. Jag är ju faktiskt rätt kort, endast 164 cm. Men jag har ju några få kilon kvar som ska bort och på med muskler.
Klocken är 07:02. Pallade ej med jobbet. Åker istället till gymmet:)
Och sen hem till D. Mycket, mycket trevligare. Jävla skit jobb liksom. FÖÖÖÖCK!

Håller iaf på och fixar träningsmusiken innan ett pass på gymmet. Har inte bestämt om det ska vara ett styrke eller kondtionspass.
We'll se about that!

Aja, ska pysa nu!

Hare bäst därute!
**
Tränade i dryga 2 timmar. Härligt värre. Fått tillbaka "mördarmaskinerna" igen=D Crosstrainer hybrid med trappmaskin. Snacka om vilka killers:)
Lite cardio i 50 min och mage&rygg. Så början till  det nya livet, käkar en gooo apelsin nu med D bakom mig klagandes över ngn skinhead låt från romper stomper filmen med russel crowe... ajaaaa får väl offra sig lite då för sin pöjk:)

EDIT: Mätte mig. Är 166-167 cm faktiskt:)


Illamående

Mår skit. Ätit en baguette, yoghurt, musli och en grov macka med en apelsin idag. Inte fått i mig något emr. Mår fett illa, ont i magen... sitter nu med tandborsten i käften.

fy fan

Dag 1

Jag vaknade och var super trött. Sovit högst 5 timmar. Somnade om och gick sen upp vid halv 11. Kvart i elva hade jag på mig 3 lager kläder och stavarna högt i handen. Power-walkade i 1½ timme i det långa spåret och sen hem för en lång dusch.
Frukosten bestod av
en portion fiberberik havegrynsgröt,
knäckemacka med ett stekt ägg
samt min jordgubb- och banansmoothie med mycket vatten:)

Jätte härligt och gå, kallt dock men solen lyste på mig i det underbara vädret!

Sen blir det städning av rummet, packa väskan och sen möta Danne i stan!
Ikväll blir det mys. Sen ska vi även fota min dagsform:) Med underkläder. Och sen ska jag fota varannan vecka. Vågen är utkastad... Jag vet ändå på ett ungefär. Och jag ska väl bort med 7 kg fett,och på med lite muskler fram till sommaren. Så jag ska bli nöjd.

Hoppas jag verkligen klarar av detta. Nu handlar det inte om att "komma i form till beach 2008" (för jag ska ändå jobba då) eller "få snygg kropp". Utan nu handlar det om balans. En balans som aldrig funnit.
Jag är så himla extrem av mig.
Antingen övertränar jag. Eller ligger i sängen och degar.
Överätar, eller tre frukter om dagen.
Springer som bara den, eller bara kör styrka.
Smal, eller bulkig.
Godisförbud, bara godis
Mat, ingen mat

Nu är det dags att sluta ha så himla höga krav. Jag ska inte satsa på spinkelispinkis kropp. Inte heller broiler kropp. Utan jag vill bara kunna springa snabbt igen, för det är något jag verkligen älskar. Få upp min kondis, bygga muskler samtidigt som jag ORKAR OCH HAR LUST OCH ENERGI.

Och äta tre mål om dagen och två mellanmål. MYCKET frukt, smoothies och grönsaker. Inte använda laktos som laxermedel, inte rökning för dämpa hungern.

New and healthy life, here I come.
And I shall no fear carbs and fat 'cause they give me energy.
Och jag ska inte slarva med allt. Now it's for real. Now or never!


Workoutaholic

Välkommen till min nya blogg, workoutaholic.
Kommer handla om mitt liv, min träning framförallt, men även jobb och fester. The normal life of a suburban girl!

Jag är fortfarande förkyld idag. Men på bättringsvägen, vågar inte riskera något för mitt första gympass på länge!
Hoppas Linn följer med nästa vecka på F&S, det vore jätte kul verkligen med lite sällskap. Dock är jag ovan med träningskompis, har tränat själv nu i över tre år på gymmet!
Men nu är det dags att börja med hård och tung styrka, varierat med lätt. Mycket käk och mycket spring. Ingen skit bulimi eller anorexia this time. VET att jag har sagt det förut, men nu finns det ingen återvändo.
Kan inte förlora my love för en sjukdom som är bara skit, skit, skit!

Ska INTE göra om mitt misstag och köra 1 h cradio och 1 h tung styrka.
Jag får helt enkelt dela upp det tror jag minsann... Får sitta ikväll och försöka göra upp ett schema. men jag klarar schemat så bra i huvudet, jag brukar mest gå på feeling för annars blir man så deppig om man råkar missa en träning eller något. Speciellt när pojkvännen blir sur för man prioriterar träning framför honom*loking guilty* Men detta är även något MENTALT, så jag kan äntligen få den dära kroppen, träna normalt, käka normalt och MÅ HELT ENKELT FUCKING SUPER GOODIE, my love.

It's time for my change.. One last night in totally lonleiness..

Bye bye my bitches:)

RSS 2.0